کرونا و بیکاری جوانان چینی

© AP Photo / Andy Wongکرونا و بیکاری جوانان چینی
کرونا و بیکاری جوانان چینی - اسپوتنیک ایران  , 1920, 16.03.2021
اشتراک
سطح بیکاری در بین جوانان از 16 تا 24 سال بیش از 13 درصد است.

به گزارش اسپوتنیک با استناد به داده‌های اداره آمار ملی چین، با گذشت یکسال، جوانان چینی همچنان بیکار هستند. سطح بیکاری در بین جوانان از 16 تا 24 سال بیش از 13 درصد است. هر چند بطور متوسط این سطح در کل کشور از 5 و نیم درصد تجاوز نمی کند.

بیکاری در بین جوانان چین به همان اندازه سه ماه اول شیوع ویروس کرونا است. جوانان با رقابت شدیدی برای دستیابی به جای کار مواجه شدند. به گفته بروس لانگ، رئیس بخش اقتصاد کلان و تحقیقات آماری China Renaissance، کارفرمایان برای استخدام جوانان شتاب بخرج نمی دهند، زیرا احیای اقتصاد به کندی جریان دارد.

پوتین: خطرات اصلی در جهان همچنان بیکاری گسترده و فقر هستند - اسپوتنیک ایران  , 1920, 21.11.2020
پوتین: خطرات اصلی در جهان همچنان بیکاری گسترده و فقر هستند

ویروس کرونا که شیوع آن از اواخر دسامبر سال 2019 میلادی در چین شروع شد، علاوه بر30 استان و منطقه چین، به شماری دیگر از کشورها از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه و امارات متحده عربی نیز سرایت کرد.

در 31 دسامبر سال 2019، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.

 این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده می‌شود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.

دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را فوریتی با اهمیت بین المللی تشخیص داد و نام رسمی آن را بیماری COVID-19 گذاشت.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала