اعلام میزان صادرات نفت ایران در ماه فوریه

اشتراک
ایران در ماه فوریه ۱.۱۷ میلیون بشکه در روز نفت خام صادر کرد که از پایین‌ترین رکورد چندین ساله‌ای که در ماه فوریه ثبت شده و ۶۲۹ هزار بشکه در روز بود، خیلی بیشتر است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه: ممانعت از صادارت نفت ایران در تنگه هرمز یعنی بسته شدن آن - اسپوتنیک ایران
فرمانده نیروی دریایی سپاه: ممانعت از صادرات نفت ایران در تنگه هرمز یعنی بسته شدن آن
به گزارش اسپوتنیک به نقل از مهر، این در حالی است که مقامات آمریکایی می‌گویند بازارهای نفت جهان امسال می‌توانند حذف کامل صادرات نفت ایران را تحمل کنند. این نتیجه‌گیری می‌تواند در هفته‌ای آتی بسیار حیاتی باشد، چراکه در مورد خاتمه دادن به معافیت‌های ارائه شده از تحریم‌های ایران تصمیم‌گیری می‌کند.
طبق گفته ۴ نفر از مقامات آمریکا که خواستند نامی از آنها فاش نشود، طبق مقدار کنونی عرضه و پتانسیل افزایش تولید آمریکایی‌ها و سعودی‌ها، «به صفر رساندن صادرات ایران» می‌تواند امسال بدون به خطر انداختن جریان عرضه نفت جهان، اتفاق بیافتد.
این مقامات تاکید کردند که مذاکرات در این زمینه هنوز در جریان است و هنوز هیچ تصمیم نهایی‌ای در این زمینه گرفته نشده است.
این پیام مقامات آمریکایی درحالی منتشر می‌شود که اعضای اوپک و متحدان آنها خود را برای برگزاری اجلاس اخر این هفته وزیران در باکوی آذربایجان، آماده می‌کنند، تا در مورد ادامه دادن یا ندادن به توافق کاهش تولید خود مذاکره کنند.
با نزدیک شدن به موعد اتمام معافیت‌هایی که ترامپ به ۸ واردکننده بزرگ نفت ایران داده است، این مقامات می‌گویند ظرفیت ذخیره کافی‌ای در بازار وجود دارد که بتوان تمام صادرات ایران را از آن حذف کرد. آنها به توانایی اوپک برای افزایش تولید و همچنین شکوفایی تولید نفت آمریکا، در بین احتمالات ممکن، اشاره کردند.
طبق اعلام آژانس بین‌المللی انرژی، اوپک دارای ۲.۸ میلیون بشکه در روز ظرفیت ذخیره تولید است، که بیش از آن مقداری است که برای حذف کامل صادرات ایران لازم می‌باشد. در همین زمان اداره اطلاعات انرژی آمریکا در چشم‌انداز کوتاه‌مدت خود تخمین زد که عرضه نفت خام جهان، امسال ۱۸۰ هزار بشکه در روز از تقاضا بیشتر شود.
اما آینده نامشخص کاهش تولیدات ونزوئلا، این تصویر را مبهم می‌کند. تولید این کشور در ماه فوریه ۱۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته و انتظار می‌رود در ماه مارس با افت بیشتری هم روبرو شود.
مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، سه‌شنبه در کنفرانس سراویک در هیوستون گفت: ما متعهدیم صادرات نفت ایران را به صفر برسانیم. هر چه زودتر شرایط بازار اجازه دهد، این اقدام زودتر انجام خواهد شد.
یادآور می شود روابط امریکا و ایران پس از به قدرت رسیدن دونالد ترامپ تیره تر شده است. رئیس جمهور امریکا ایران را به برهم زدن ثبات در منطقه و حمایت از تروریسم جهانی متهم می کنند. رهبران ایران در پاسخ ضمن رد این اتهامات قول داده اند در برابر فشار واشنگتن تسلیم نشده و به دنبال کردن خط مشی سیاسی خود ادامه دهند. 
هشتم ماه مه، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که از برجام خارج می شود و نه فقط تحریم های قبلی را باز می گرداند بلکه تحریم های جدید علیه تهران را نیز اعمال خواهد کرد.
موج دوم تحریم های آمریکا که صادرات نفت را نیز شامل می شود از پنجم نوامبر اجرایی شد. برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران هشدار داد، کسانی که بخواهند مکانیزم محدودیت های علیه ایران را دور بزنند ، بلافاصله تحریم خواهند شد. واشنگتن قصد دارد اقداماتی را علیه کشورهایی که با ایران همکاری می کنند صورت دهد و کشورهایی را که به خرید نفت از ایران ادامه می‌دهند مجازات کند. گفتنی است ششم اوت 2018 اولین موج تحریم های آمریکا علیه ایران که پس از توافقنامه هسته ای برجام در سال 2015 متوقف شده بود، دوباره به اجرا گذاشته شد. تحریم های آمریکا شامل محدودیت مرتبط با تجارت ایران در زمینه طلا و فلزات گرانبها و تحریم های هواپیمایی و خودرویی هستند.

 

 

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала