جنگ هسته ای روسیه با امریکا چگونه آغاز می شود؟

CC0 / Pixabay / جنگ هسته ای روسیه با امریکا چگونه آغاز می شود؟
جنگ هسته ای روسیه با امریکا چگونه آغاز می شود؟ - اسپوتنیک ایران
اشتراک
ممکن است جنگ روسیه و آمریکا با استفاده از سلاح های متعارف آغاز شده و پس از مدتی که می تواند چند روز تا یک ماه و بیشتر باشد، در این جنگ، سلاح هسته ای به کار گرفته شود.

به گزارش اسپوتنیک، کنستانتین سیوکوف، کارشناس نظامی روس در مقاله خود ضمن بیان این مطلب ابراز عقیده می کند که فرا خوانده شدن سفیر و کارکنان نمایندگی دییپلماتیک آمریکا می تواند بطور مستقیم حاکی از آمادگی این کشور برای جنگ باشد. همچنین تحت ظاهر رزمایش در مرزهای روسیه نیروهای مسلح مستقر شده و برای ضربه وارد کردن به خاک روسیه گروه های دریایی در نواحی مجاور مستقر خواهند شد.
به عقیده کارشناس روس، چنین اقدامات تجاوزکار احتمالی به روسیه برای اتخاذ تدابیر پیشگیرانه مثلاً وارد کردن ضربت پیشگیرانه غیر هسته ای به مناطق استقار موشک های بالستیک و کروز نشانه گیری شده به سوی روسیه، به مسکو وقت خواهد داد. ممکن است مسکو برای چنین ضرباتی از سامانه های "کالیبر"، Х-101 و "کینژال" استفاده کند.
علاوه بر این نویسنده مقاله در رابطه با خروج امریکا از پیمان منع موشک های هسته ای بالستیک میان برد پیشنهاد می کند ساخت این موشک ها برای افزایش توان بازدارنده گسترش یابد. به گفته کارشناس نظامی روس طرح های شوروی سابق در طراح سریع و کم خرج چنین سامانه هایی کمک خواهد کرد.

آمریکا در تدارک جنگ - اسپوتنیک ایران
آمریکا در تدارک جنگ

یادآور می شود میخائیل گورباچف، رئیس جمهور سابق شوروی در مقاله چندی پیش خود برای روزنامه نیویورک تایمز قصد امریکا برای خروج از پیمان منع موشک های هسته ای میان برد و کوتاه برد (INF) را به منزله اعلام مسابقه تسلیحاتی جدید نامید.
به گزارش اسپوتنیک، رهبر سابق شوروی که بیش از 30 سال قبل پیمان INF را امضا کرده، نوشت، مسابقه تسلیحاتی جدیدی اعلام شده است".
پیشتر دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا اعلام کرد کشور وی به دلیل نقض پیمان INF از سوی روسیه از آن خارج می شود. به گفته وی ایالات متحده تا زمانی که "دیگران به خود آیند"، توان هسته ای خود را افزایش خواهد داد.
به عقیده گورباچف، خروج آمریکا از پیمان منع موشک های هسته ای میان برد اولین قربانی دوره نظامی شدن اوضاع بین المللی نیست. وی یادآور شد که واشنگتن در سال 2002 از پیمان موشک های ضد بالستیک و در سال جاری از برجام خارج شده است.
رهبر سابق شوروی که یکی از تدوین کنندگان سیاست تشنج زدایی در اواخر سالهای 80 قرن بیستم میلادی بوده،خاطرنشان ساخت:" مخارج نظامی به سطح نجومی رسیده و افزایش آنها ادامه دارد".
پیمان موشک های میان برد و موشک های برد کوتاه 8 دسامبر 1987 در زمان سفر میخائیل گورباچف به واشنگتن به امضا رسید. برای نخستین بار موشک هایی با برد از 500 تا 1000 و از 1000 تا 5000 کیلومتر شامل کاهش شدند از جمله موشک های نوع «ار-12 و ار-14» که اتحاد شوروی در سال 1962 در کوبا مستقر کرده بود و بحران کارائیب را دامن زد.
در ماه مه 1991 این پیمان کاملا اجرا شد و تا آن زمان اتحاد شوروی 1752 موشک بالستیکی و بالدار زمین پایه را نابود کرده بود و آمریکا 859 موشک از این نوع را. این سند نامحدود بود.

 

 

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала