کشف آثار جدید حاکی از موجودیت سیاره ایکس

© Photo / Marc Van Nordenمنظومه شمسی اورانوس و نپتون را از دست خواهد داد
منظومه شمسی اورانوس و نپتون را از دست خواهد داد - اسپوتنیک ایران
اشتراک
سیاره شناسان اسپانیایی ناهنجاری های غیرمعمولی در حرکات ستارگان دنباله دار و شهاب های آسمانی در آن سوی مدارهای سیارات پلوتو و نپتون کشف کردند که باردیگر از وجود سیاره عظیم ایکس حکایت می کند.

به گزارش اسپوتنیک، این مطلب در مقاله منتشره در مجله MNRAS Letters گفته می شود.
کارلوس دلا فوئنته مارکوس از دانشگاه مادرید می گوید:" اگر این اجرام آسمانی همچون ستارگان دنباله دار در نزدیکی سیاره مشتری رفتار می کنند، در اینصورت ما شواهد حاکی از تعامل فعالانه آنها با سیاره بزرگ واقع در فاصله 300 تا 400 واحد ستاره شناسی از خورشید را پیدا کرده ایم. ما معتقدیم که مشاهدات ما را نمی توان صرفا اشتباهات رخ داده در جریان نظارت دانست".
در اوایل ژانویه مایکل براون و کنستانتین باتیگین، دو سیاره شناس مشهور از انستیتوی فناوری کالیفرنیا اعلام کردند که توانسته اند موقعیت سیاره مرموز ایکس ، نهمین سیاره منظومه شمسی را محاسبه کنند که در فاصله 41 میلیارد کیلومتری از خورشید قراردارد و وزن آن ده برابر وزن کره زمین است.
در رابطه با فاصله زیاد از سیاره ایکس که یک بار چرخیدن آن دور خورشید 15 هزار سال طول می کشد، فعلا معلوم نیست این سیاره در کجا قرار دارد و هیچگونه شاهدی حاکی از موجودیت آن غیر از حرکات غیرعادی تعداد زیادی از سیارات کوتوله و شهاب های آسمانی در کمربند کویپر(کمربندی از اجرام دنباله دار مانند در ورای مدار نپتون) در دست نیست.

 

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала