به گزارش اسپوتنیک، طبق نتایج این نظر سنجی، 85% اوکراینی ها معتقدند کشورشان در حالت هرج و مرج قراردارد و 75% می گویند در حال فروپاشی است. فقط 44% آنها معتقدند اوکراین در روند تحولات به سر می برد. تعداد کسانی که می گویند اوکراین پیشرفت می کند از این هم کمتر بوده و فقط 21% است.
ضمنا 70% نظرخواهی شدگان می گویند وضع فعلی می تواند به اعتراضات جمعی همچون سال های 2004 یا 2013 منجر شود. 41% خواستار سازماندهی فوری اعتراضات جدید و 47 درصد مخالف چنین کارهایی هستند.
اکثریت نظر خواهی شدگان معتقدند طی سال گذشته وضع مادی آنها بدتر شده و 60 % آنها قادر به پرداخت بهای خدمات عام المنفعه نیستند.
65% اوکراینی ها دلیل وضع بد اقتصادی کشورشان را بی لیلقتی و فساد ملی حکومت فعلی می دانند.
این نظرسنجی از 19 تا 25 ماه مه با شرکت دو هزار نفر از شهروندان 18 ساله به بالا برگزار شد. میزان خطای مجاز در آن 2.2 درصد می باشد.
تمام کامنت ها
نشان دادن کامنت های جدید (0)
پاسخ به (نشان دادن کامنتپنهان کردن کامنت)