سرتیپ ایگور کوناشنکوف ضمن اعلام این مطلب گفت:" شبه نظامیان دارای تسلیحاتی همچون توپ ضد هوایی زو ـ 23 هستند که می توانند به سوی اهداف واقع در مسافت 4000 متری مخصوصا هواپیمای بزرگی مثل ترابری نظامی ایل 76 متعلق به ارتش سوریه حمله کنند".
سرتیپ ایگور کوناشنکوف، سخنگوی رسمی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد شبه نظامیان دارای تسلیحات لازم برای آتشباری به سوی هواپیماهای ترابری نظامی ارتش دولتی سوریه هستند که کمک انسانی روسیه و سوریه را برای مناطق تحت محاصره در این کشور می رسانند.
سرتیپ ایگور کوناشنکوف ضمن اعلام این مطلب گفت:" شبه نظامیان دارای تسلیحاتی همچون توپ ضد هوایی زو ـ 23 هستند که می توانند به سوی اهداف واقع در مسافت 4000 متری مخصوصا هواپیمای بزرگی مثل ترابری نظامی ایل 76 متعلق به ارتش سوریه حمله کنند".
ثبت نام و گرفتن اجازه دسترسی کاربران در وبسایت های "اسپوتنیک" از طریق حساب یا حساب های کاربری در شبکه های اجتماعی حاکی از قبول این مقررات خواهد بود.
کاربران ملزم هستند قوانین ملی و بین المللی را رعایت کنند. کاربران موظف هستند با دیگر شرکت کنندگان در بحث ها و خوانندگان محترمانه صحبت کنند.
مدیریت سایت حق دارد کامنت های نوشته شده به زبان های دیگر متفاوت با زبان سایت را حذف کند.
هرگونه کامنت درج شده درسایت های sputniknews.com به هر زبانی قابل تغییر است.
کامنت های کاربران در حالات زیر حذف می شود:
مدیریت حق دارد در صورت نقض این مقررات دسترسی کاربر به صفحه را مسدود کرده یا حساب کاربری وی را بدون اطلاع دهی از قبل، حذف کند.
کاربر می تواند با برقراری تماس با ناظمان از طریق پست الکترونیکی زیر پیشنهاد احیای حساب / آزاد کردن دسترسی را مطرح کند: moderator.ir@sputniknews.com
نامه باید حاوی نکات زیر باشد:
اگر ناظمان احیای حساب کاربری / آزاد کردن دسترسی را ممکن تشخیص دهند، این کار انجام خواهد شد.
در صورت نقض دوباره مقررات از جانب کاربر، دسترسی دیگر احیا نخواهد شد. برای برقراری تماس با گروه ناظمان به نشانی زیر نامه بنویسید: moderator.ir@sputniknews.com
تمام کامنت ها
نشان دادن کامنت های جدید (0)
پاسخ به (نشان دادن کامنتپنهان کردن کامنت)