واکنش دبیرکل یونسکو به تخریب‌ها در پالمیرا

© Sputnik / Mikhail Voskresenskiyبنای چهار وجهی (تتراپیلون) که در تقاطع اصلی خیابان‌های محصور به ستون پالمیرا قرار داشت، نشانی از عظمت و شکوه این محوطه در سال 270 پس از میلاد است. دبیرکل یونسکو در بیانیه خود درباره این بنا گفت: "موقعیت و شکل «تتراپیلون» در معماری باستانی منحصر به فرد است و گواهی بر هویت خاص شهر پالمیرا به عنوان منبع غرور و منزلت تمام مردم سوریه دارد" آمفی تئاتر پالمیرا نیز که قدمت آن به قرن دوم پس از میلاد بازمی‌گردد در مرکز میدان بزرگ واقع در جنوب غربی گذر اصلی پالمیرا ساخته شده است و این بنا به عنوان یکی آثاری که بسیار خوب حفظ شده بود بر اساس تصاویر ماهواره‌ای جدید صدمان زیادی متحمل شده است.
بنای چهار وجهی (تتراپیلون) که در تقاطع اصلی خیابان‌های محصور به ستون پالمیرا قرار داشت، نشانی از عظمت و شکوه این محوطه در سال 270 پس از میلاد است.   دبیرکل یونسکو در بیانیه خود درباره این بنا گفت: موقعیت و شکل «تتراپیلون» در معماری باستانی منحصر به فرد است و گواهی بر هویت خاص شهر پالمیرا به عنوان منبع غرور و منزلت تمام مردم سوریه دارد  آمفی تئاتر پالمیرا نیز که قدمت آن به قرن دوم پس از میلاد بازمی‌گردد در مرکز میدان بزرگ واقع در جنوب غربی گذر اصلی پالمیرا ساخته شده است و این بنا به عنوان یکی آثاری که بسیار خوب حفظ شده بود بر اساس تصاویر ماهواره‌ای جدید صدمان زیادی متحمل شده است. - اسپوتنیک ایران
اشتراک
«ایرینا بوکوا»، دبیرکل یونسکو تخریب مجدد بخش‌هایی از شهر تاریخی پالمیرا در سوریه را به شدت محکوم کرد.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از سایت میراث جهانی یونسکو، پس از تائید خبر تخریب بخش‌هایی از آمفی تئاتر و همچنین بنای چهار وجهی (تتراپیلون) در شهر باستانی پالمیرای سوریه توسط گروه تروریستی داعش، «ایرینا بوکوا»، دبیرکل یونسکو با انتشار بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن این اقدام‌ها اظهار کرد: "این تخریب‌ جنایات جنگی جدید و خسرانی بزرگ برای مردم سوریه و همه بشر محسوب می‌شود".

«بوکوا» همچنین گفت: این ضربه جدید به میراث فرهنگی تنها چند ساعت پس از دریافت گزارش‌های اعدام‌های دست جمعی در آمفی تئاتر پالمیرا نشان از آن دارد که افراطی‌های داعش که سردمدار پاک کردن فرهنگ هستند، در پی تخریب زندگی انسان‌ها و همچنین آثار تاریخی هستند تا مردم سوریه را از گذشته و آینده‌شان محروم کنند، به همین دلیل است که محافظت از میراث فرهنگی از محافظت از جان افراد جدایی‌ناپذیر است و ما باید این موضوع را در کانون تلاش‌هایمان برای برای ایجاد صلح قرار دهیم.
بنای چهار وجهی (تتراپیلون) که در تقاطع اصلی خیابان‌های محصور به ستون پالمیرا قرار داشت، نشانی از عظمت و شکوه این محوطه در سال 270 پس از میلاد است.

دبیرکل یونسکو در بیانیه خود درباره این بنا گفت: "موقعیت و شکل «تتراپیلون» در معماری باستانی منحصر به فرد است و گواهی بر هویت خاص شهر پالمیرا به عنوان منبع غرور و منزلت تمام مردم سوریه دارد"

آمفی تئاتر پالمیرا نیز که قدمت آن به قرن دوم پس از میلاد بازمی‌گردد در مرکز میدان بزرگ واقع در جنوب غربی گذر اصلی پالمیرا ساخته شده است و این بنا به عنوان یکی آثاری که بسیار خوب حفظ شده بود بر اساس تصاویر ماهواره‌ای جدید صدمات زیادی متحمل شده است.

 

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала