15:08 01 اوت 2021
خارج از خبرها
دریافت لینک کوتاه
0 53

کاربران می توانند حتی پس از شروع مکالمات گروهی به آن بپیوندند.

به گزارش اسپوتنیک، شرکت فیس بوک اعلام کرد که پس از به روز رسانی کاربران می توانند ببیند چه کسانی در مکالمه شرکت می کنند و چه کسانی دعوت شده اند اما هنوز ملحق نشده اند.

این شرکت در بیانیه ای در وب سایت خود نوشت: امروز ما در حال معرفی فرصت پیوستن به تماس های گروهی حتی پس از شروع آن هستیم. اعضای گروه می توانند طی مکالمه ارتباط خود را قطع کرده و دوباره به آن بپیوندند.

در این بیانیه ذکر شده است که ویژگی جدید از روز دوشنبه اجرا شده است. این شرکت معتقد است که این ویژگی برای تماس های گروهی واتس اپ سهولت به همراه خواهد داشت.

مرتبط:

امکانات جدید واتس‌اپ چگونه خواهد بود؟
کلاهبرداری این بار با تماس صوتی در واتس آپ +ویدئو، عکس
ویژگی جدید در پیام رسان واتس آپ که کاربران منتظرش بودند
مقررات ارسال کامنتبحث و مناظره
کامنت از طریق اسپوتنیککامنت از طریق فیسبوک