به گزارش اسپوتنیک به نقل از تسنیم، سردار عزیزالله ملکی امروز در جمع خبرنگاران از دستگیری ۷ نفر از عاملان درگیری و تیراندازی دیشب در شهرستان لاهیجان خبر داد.
سردار اظهار داشت: پلیس دیشب با دریافت خبری مبنی بر وقوع درگیری و تیراندازی در منطقه لیالستان لاهیجان به این محل اعزام شدند.
فرمانده انتظامی گیلان با بیان اینکه خبر مذکور به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گیلان اطلاع داده شد ابراز داشت: اختلافات مالی منجر به وقوع این درگیری بین چند نفر شده بود و یکی از عاملان درگیری نیز که از اراذل و اوباش سابقه دار بوده با تفنگ شکاری به خودرو پژو طرف مقابل شلیک کرده و متواری می شود.
سردار ملکی با اشاره به دستگیری متهمان این درگیری توسط ماموران پلیس امنیت عمومی خاطرنشان کرد: ۴ نفر از اراذل و اوباش که ۳۰، ۳۲، ۳۵ و ۳۹ ساله بودند در دو عملیات جداگانه و در کمتر از ۱۵ ساعت توسط ماموران پلیس امنیت دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان گیلان برخی ابزار کشف شده از متهمان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: یک قبضه تفنگ شکاری غیرمجاز و ۳ قمه از متهمان کشف شد و ۷ متهم این پرونده نیز به مراجع قضائی تحویل داده شدند.
سردار ملکی از دستگیری دو نفر از متهمان در صحنه درگیری خبر داد و ابراز داشت: دو نفر از متهمان این درگیری که دو برادر ۲۵ و ۳۶ ساله بودند در صحنه درگیری دستگیر شدند و متهم اصلی و عامل تیراندازی نیز که مردی ۳۴ ساله بوده در خانه اش توسط پلیس دستگیر شد.
تمام کامنت ها
نشان دادن کامنت های جدید (0)
پاسخ به (نشان دادن کامنتپنهان کردن کامنت)