کاهش تحریم‌های ضد روسیه ممکن می‌شود

© Fotolia / kichigin19کرملین مسکو
کرملین مسکو - اسپوتنیک ایران  , 1920, 14.06.2022
اشتراک
رسانه: کدام کشورها در اتحادیه اروپا می توانند به کاهش تحریم های ضد روسیه مساعدت کنند؟
به گزارش اسپوتنیک به نقل از "رویترز"، افرادی در اتحادیه اروپا می توانند به کاهش تحریم های ضد روسیه مساعدت کنند. ایتالیا و مجارستان خواستار حل و فصل زودهنگام درگیری اوکراین هستند که می تواند به کاهش تحریم ها علیه روسیه منجر شود.
در مطلب منتشره در نشریه مذکور آمده است: " در حالی که دولت های غربی با افزایش تورم و قیمت بالای انرژی دست و پنجه نرم می کنند، کشورهایی مانند ایتالیا و مجارستان خواستار آتش بس زودهنگام هستند. این می تواند منجر به کاهش تحریم ها (علیه روسیه) شود.
کشورهای بالتیک و لهستان طرفدار ادامه خصومت ها هستند. تفاوت‌ها می‌توانند آشکارتر شوند زیرا تحریم‌ها و جنگ ضربه‌های خود را بر اقتصاد جهانی می‌زند و نارضایتی داخلی در این کشورها را دامن خواهد زد.
بررسی مسئله به رسمیت شناختن کشور فلسطین در اتحادیه اروپا  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 06.06.2022
مبتکر کمپین ضد روسی در اروپا کیست؟
منابع در دولت آلمان ابراز نگرانی کردند که موضع برخی از سیاستمداران غربی که اوکراین را به اهداف نظامی غیرواقعی "تحریک" می کنند، می تواند منجر به طولانی شدن درگیری شود.
غرب پس از آغاز عملیات نظامی در اوکراین، فشار تحریم ها بر مسکو را افزایش داد. برخی کشورها از مسدود شدن دارایی های روسیه خبر دادند، بسیاری از برندها کشور را ترک کردند. اتحادیه اروپا قبلاً شش بسته تحریمی را تصویب کرده است که به ویژه شامل تحریم تدریجی واردات زغال سنگ و نفت است.
کرملین اقدامات غرب را یک جنگ اقتصادی خواند که مانند آن هنوز رخ نداده است. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، سیاست مهار و تضعیف روسیه را یک استراتژی بلندمدت برای غرب می داند. به گفته وی، تحریم ها ضربه جدی به کل اقتصاد جهانی و هدف اصلی آمریکا و اتحادیه اروپا بدترشدن زندگی میلیون ها نفر است".
سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 10.06.2022
لاوروف: ناتو نمی تواند سرنوشت اروپا را تعیین کند
عملیات ویژه نظامی روسیه نتیجه سال ها تحریک غرب در اوکراین است. غرب سال‌ها عمدا حکومت نظامی را تحریک کرد تا در نتیجه این تحریکات و واکنش مسکو، یک تعطیلی بی پایان با تحریم‌ها آغاز کند. روسیه با اوکراین و مردم اوکراین در جنگ نیست. هدف اصلی جلوگیری از یک درگیری جهانی است که در حال آماده سازی است و در آن اوکراین نقش یک پایگاه نظامی برای حمله به فدراسیون روسیه تعیین شده است. مقامات کی یف 8 سال فرصت داشتند تا موضوع را در چارچوب تمامیت ارضی خود از طریق مذاکره حل کنند، اما اوضاع به جلو نرفت.
گفتنی است، روسیه بامداد روز پنجشنبه ۲۴ فوریه عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز کرد. رئیس جمهور ولادیمیر پوتین هدف آن را "حمایت از افرادی که به مدت هشت سال مورد قلدری و نسل کشی رژیم کی یف قرار گرفته اند" نامید.
به گفته وی، برای این منظور، برنامه ریزی شده است که "غیر نازی سازی و غیرنظامی سازی اوکراین" انجام شود، تا همه جنایتکاران جنگی که مسئول "جنایت های خونین علیه غیرنظامیان" در دونباس هستند، به دست عدالت سپرده شوند.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала