توضیحات پلیس راهور ایران درباره سگ گردانی در خیابان ها

© Photo / IRNAپلیس راهور ایران
پلیس راهور ایران  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 06.05.2022
اشتراک
سردار حمیدی: حیوان داخل جعبه و در جایی امن مثل صندوق قرار بگیرد تا مزاحمتی برای راننده و سرنشینان خودروهای دیگر ایجاد نکند.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از فارس، سردار محمدحسین حمیدی، رئیس پلیس راهور تهران گفت: نه تنها سگ گردانی اصولا حمل هرگونه حیوان در داخل خودرو ممنوع است؛ مگر اینکه حیوان داخل جعبه و در جایی امن مثل صندوق قرار بگیرد تا مزاحمتی برای راننده و سرنشینان خودروهای دیگر ایجاد نکند.
وی گفت: اینکه سگ گردانی بیشتر مد نظر قرار گرفته شاید فراوانی آن باشد وگرنه حمل هرگونه حیوان در داخل خودرو ممنوع است.
سردار حمیدی در خصوص چگونگی برخورد با رانندگانی که اقدام به سگ گردانی می‌کنند گفت: باید گفت که جریمه قانونی سگ‌گردانی کم است و اثرگذاری ندارد؛ اگرچه پلیس با توجه به مشاهدات میدانی وارد عمل شده و برخورد می‌کند اما وقتی هزینه جریمه سگ‌گردانی از مبلغ غذای آن سگ بسیار کمتر است اقدام پلیس چه تاثیری دارد؟
وی افزود:جریمه 20 تا 30 هزار تومانی در برابر غذای چند صد هزار تومانی که برای آن حیوان تامین می شود بسیار اندک بوده و بالعکس فرد متخلف رغبت می کند که پلیس جریمه اش کند؛ این بد است، آنجا که می گوییم نگاه تسامح به متخلفین باعث ترویج تخلف می شود اینجاست!
رئیس پلیس راهور تهران به مثال دیگری در زمینه بازدارنده نبودن تخلفات با توجه به میزان جریمه اشاره و بیان داشت: در همین حوزه مشروبات الکلی، وقتی مشاهده می کنیم که راننده مشروب مصرف کرده و مست است و حتی در تست هم جواب مثبت می شود میزان جریمه 400 هزار تومان است که حتی برخی‌ها می‌گویند قیمت قوطی خالی آن مشروب بیشتر از این جریمه است! خب؛ این چه ضابطه ای است چه قانونی است؛ جز تساهل جز تشویق متخلف به تخلف!
وی افزود: مردم از پلیس می خواهند که برخورد کند؛ ما برخورد کردیم اما چه اتفاقی افتاد 60 ماه گواهینامه فرد ضبط می‌شود که اتفاق مهمی نیست! اینجاست که ما اصرار داریم جرایم بازدارنده باشد.
سردار حمیدی با بیان این مطلب که هزینه جرم باید طوری باشد که بازدارندگی ایجاد کند خاطرنشان کرد: هزینه جرم باید بازدارندگی ایجاد کند نه به گونه‌ای که تشویق به جرم شود.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала