ایران همواره آزاد است

© Fotolia / Borna Mirahmadianجزئیاتی از زمین لرزه ۵.۲ ریشتری تهران
جزئیاتی از زمین لرزه ۵.۲ ریشتری تهران - اسپوتنیک ایران  , 1920, 07.02.2022
اشتراک
محمد اسلامی: بیش از یک میلیون بیمار در ایران از رادیوداروهای تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از "ایسنا"، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی با انتشار یادداشتی در فضای مجازی به تشریح وضعیت تولید رادیودارو در کشور پرداخت. پزشکی هسته‌ای یکی از مصادیق اصلی کاربرد انرژی اتمی و دانش هسته‌ای است که به همت متخصصین ایرانی، هم‌اکنون کشور بی‌نیاز از هرگونه واردات در این زمینه است.
وی در ادامه افزود: "امروز شاهد این هستیم که بیش از یک میلیون بیمار در ایران از رادیوداروهای تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند. اما تحریم‌های ناقض حقوق بشر توسط آمریکا علیه کشور ایران و برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای، چه توجیهی غیر از بی‌تدبیری و ناتوانی این کشور در سیاست‌ خارجی می‌تواند داشته باشد؟! این روزها خبرهایی مبنی بر لغو برخی تحریم‌ها به گوش می‌رسد؛ دولت مردان آمریکایی این را بدانند که "ایران همواره آزاد است" و این جوانان ایرانی هستند که قطار انقلاب را در مسیر توسعه حرکت می‌دهند.
تلاشگران و متخصصان جوان صنعت هسته‌ای کشورمان نیز پا به پای سایر بزرگ‌مردان این مرز و بوم در حوزه‌های مختلف هسته‌ای به دنبال قدرت‌آفرینی و همچنین افتخارآفرینی برای ایران اسلامی می‌باشند. یکی از مهمترین بخش‌های فعالیت صنعت هسته‌ای تولید رادیوداروهای تشخیصی و درمانی برای حوزه سلامت و پزشکی کشور است.
محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 25.12.2021
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران : تهران انتظار دارد ساخت واحدهای 2 و 3 نیروگاه بوشهر تسریع شود
در مسیر توسعه صلح آمیز انرژی هسته‌ای در ایران که با تحریم‌های ظالمانه‌ای از سوی برخی کشورهای دنیا مواجه می‌باشیم؛ حرکتی پرشتاب در پیشرفت علوم و فناوری هسته‌ای را در سرلوحه کار قرار دادیم. جوانان نخبه ما با وجود تحریم‌ها، مرزهای دانش را یکی پس از دیگری پیمودند و امروز در مسیر خودکفایی در تولید رادیوداروهای درمانی و تشخیصی قرار گرفته‌ایم.
همکاران عزیزم در مجموعه پارس ایزوتوپ که یکی از شرکت‌های بزرگ زیر مجموعه سازمان انرژی اتمی ایران و تنها متولی تولید و تامین رادیوداروهای تشخیصی و درمانی در کشور است؛ با تولید بیش از پنجاه نوع محصولات رادیودارویی همگام با سطح دانش و تکنولوژی جهان، رتبه یک منطقه در حوزه رادیوداروها و پزشکی هسته‌ای را به ایران اسلامی اختصاص داده‌اند.
امروز ما در تولید رادیوداروهای تشخیص و درمان سرطان پروستات گام‌های بزرگی برداشته‌ایم و این حرکت توقف ناپذیر است. رادیوداروی Ga-۶۸-PSMA برای تشخیص سرطان پروستات متاستاتیک و رادیوداروی Lu-۱۷۷-PSMA برای درمان این سرطان شایع در مردان، با تکیه بر دانش متخصصین ایرانی تولید می‌شود و این مسیر با قدرت توسط دانشمندان صنعت هسته‌ای ادامه دارد".
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала