نیروی دریایی آمریکا به دنبال گسترش استفاده از کشتی‌های بدون سرنشین در غرب آسیا است

© Photo / IRNAنیروی دریایی آمریکا به دنبال گسترش استفاده از کشتی‌های بدون سرنشین در غرب آسیا است
نیروی دریایی آمریکا به دنبال گسترش استفاده از کشتی‌های بدون سرنشین در غرب آسیا است - اسپوتنیک ایران  , 1920, 15.01.2022
اشتراک
فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که این ناوگان به دنبال گسترش استفاده از کشتی‌های بدون سرنشین و خودکار در غرب آسیا (خاورمیانه) است.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایرنا، براد کوپر فرمانده ناوگان پنجم آمریکا گفت: نیروی دریایی آمریکا در تلاش خود برای به کارگیری تکنولوژی و زمینه‌های جدید در فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) به دنبال استفاده از کشتی‌های بدون سرنشین در خاورمیانه است.
وی افزود: رزمایش بین المللی دریایی ۲۲ بر روی یک ناوگان ویژه کشتی‌های بدون سرنشین ویژه که از ماه سپتامبر در ناوگان پنجم به خدمت گرفته شده‌اند متمرکز خواهد شد.
رونمایی از دستاورد جدید سپاه پاسداران  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 21.11.2021
فرمانده نیروی دریایی سپاه: برخی خبرهای درگیری ایران و آمریکا در خلیج فارس منتشر نشده است
فرمانده ناوگان پنجم آمریکا توضیح داد: شصت کشور در این رزمایش شرکت خواهند کرد. ده کشور شرکت کننده از کشتی‌های بدون سرنشین در این رزمایش استفاده خواهند کرد. این بزرگترین رزمایش کشتی‌های بدون سرنشین در جهان خواهد بود.
آمریکا سال گذشته گروه ویژه ۵۹ را تشکیل داد تا فناوری کشتی‌های بدون سرنشین را در نیروی دریایی این کشور گسترش دهد. در یک سال گذشته بحرین و اردن برای توسعه این فناوری با آمریکا وارد همکاری شده‌اند.
به گزارش ایرنا، در اوایل ماه آبان سال جاری نیروی دریایی آمریکا و بحرین رزمایش‌های مشترکی را در خلیج فارس با استفاده از کشتی‌های بدون سرنشین آغاز کردند.
ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین ماه میلادی گذشته اعلام کرده بود که نیروی جدیدی را در خلیج فارس برای ادغام پهپادها و کشتی‌های بدون سرنشین و هوش مصنوعی در عملیات خود تشکیل داده است و بر همکاری منطقه‌ای متمرکز است.
برخی از سیستم‌های بدون سرنشین که ناوگان پنجم از آن‌ها استفاده خواهد کرد شامل پهپادهای فوق مقاوم نظارتی، کشتی‌های بدون سرنشین سی‌هاک و سی هانتر و زیردریایی‌های بدون سرنشین و شبیه به اژدر است.
حوزه فعالیت ناوگان پنجم تنگه هرمز، که ۲۰ درصد نفت جهان از آن عبور می‌کند، دریای سرخ، کانال سوئز و تنگه باب‌المندب یمن را در بر می‌گیرد.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала