سازمان ملل علیه شهرک سازی‌ های اسرائیل قطعنامه تصویب کرد

© AP Photo / Bebeto Matthewsسازمان ملل علیه شهرک سازی‌ های اسرائیل قطعنامه تصویب کرد
سازمان ملل علیه شهرک سازی‌ های اسرائیل قطعنامه تصویب کرد - اسپوتنیک ایران  , 1920, 10.11.2021
اشتراک
سازمان ملل با رای اکثریت ادامه شهرک سازی‌ های اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین را محکوم کرد و خواستار توقف فوری آن شد.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از آناتولی، اعضای کمیته چهارم مجمع عمومی سازمان ملل به پیش نویس قطعنامه‌ ای درباره شهرک سازی‌ های اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی و جولان اشغالی سوریه رای دادند.
 نتانیاهو - اسپوتنیک ایران  , 1920, 09.11.2021
اعتراف نتانیاهو به ضعف اسرائیل در مقابل ایران
این قطعنامه ۱۴۳ رأی موافق، ۷ مخالف (از جمله آمریکا و اسرائیل) و ۱۶ رأی ممتنع به دست آورد.
این قطعنامه ساخت و توسعه شهرک‌ ها توسط اسرائیل در داخل و اطراف قدس شرقی، از جمله آنچه که اسرائیل طرح ای-۱ می‌ نامد، محکوم می‌ کند؛ طرحی که هدف آن پیوند شهرک‌ های غیرقانونی اطراف قدس شرقی و افزایش انزوای آن است.
همچنین این قطعنامه ادامه تخریب منازل فلسطینی‌ ها، اخراج خانواده‌ های فلسطینی از قدس شرقی و محرومیت فلسطینی‌ ها از حق اقامت در آنجا را محکوم کرد.
قطعنامه مذکور علاوه بر این فعالیت‌ های شهرک‌ سازی در غور اردن را که همگی باعث تجزیه بیشتر سرزمین فلسطین اشغالی و تضعیف مجاورت جغرافیایی آن می‌ شود، محکوم کرد.
در متن این قطعنامه همچنین تخریب ساختمان‌ های فلسطینی‌ ها در محله "وادی الحمص" در جنوب قدس شرقی که نقض قوانین بین‌المللی است، محکوم شده است.
علاوه بر این سازمان ملل در قطعنامه مذکور تمامی اعمال خشونت آمیز، تخریب، آزار و اذیت، تحریک و تحریک توسط شهرک نشینان اسرائیلی در اراضی اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی، علیه غیرنظامیان فلسطینی به ویژه کودکان و نیز اموال آنها از جمله اماکن تاریخی و مذهبی و زمین های کشاورزی را محکوم کرد. 
در این قطعنامه تاکید شده است که شهرک سازی‌ های اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی و جولان اشغالی سوریه "غیرقانونی" بوده و مانعی بر سر راه صلح و توسعه اقتصادی و اجتماعی است.
گذشته از این در قطعنامه مذکور سازمان ملل توقف تمامی فعالیت‌ های شهرک‌ سازی اسرائیل در سرتاسر سرزمین‌ های اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی و جولان اشغالی را خواستار شده تا راه حل "دو کشوری" بر اساس مرزهای قبل از ۱۹۶۷ حفظ شود.
کمیته چهارم مجمع عمومی سازمان ملل به موضوعات ویژه سیاسی و استعمار زدایی و همچنین طیف وسیعی از موضوعات مربوط به رسانه‌ ها، عملیات‌ های حفظ صلح و مأموریت‌ های سیاسی ویژه می پردازد. 
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала