اولین چینی در اثر ابتلا به «ویروس میمونی» جان سپرد

© © Photo : SXC.huویروس میمونی
ویروس میمونی - اسپوتنیک ایران  , 1920, 19.07.2021
اشتراک
ویروس میمونی، یک دامپزشک چینی در پکن را به کام مرگ کشاند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از روزنامه «گلوبال تایمز» یک دامپزشک چینی در پکن در اثر ابتلا به «ویروس  میمونی» جان خود را از دست داد و تبدیل به نخستین مورد بشری شد که در اثر ویروس میمونی جان خود را از دست می دهد. این ویروس در اثر تماس مستقیم منتقل می شود.

مرکز مبارزه و پیشگیری از بیماری ها در چین اعلام کرد که علایم بیماری در این دامپزشک 53 ساله که در موسسه ای فعالیت می کند که روی حیوانات پژوهش انجام می دهد ظاهر شده بود. وی یک ماه پس از کالبدشکافی دو میمون مرده در اوایل ماه مارس دچار حالت تهوع  و استفراغ شد.

نیروهای ویژه بریتانیا - اسپوتنیک ایران  , 1920, 17.07.2021
عملیات مخفیانه نیروهای ویژه بریتانیا علیه روسیه و چین

این دامپزشک درخواست درمان در چند بیمارستان را ارائه کرد و در نهایت 27 ماه می گذشته جان خود را از دست داد. تا کنون موارد ابتلای کشنده یا حتی واضح بالینی به این ویروس تا پیش از این در چنین وجود نداشته است و این نخستین مورد بشری است که در چین ثبت شده است.

در پی مرگ این دامپزشک چین نظارت بر میمون های آزمایشگاهی و کارکنانی که با میمون ها در تماس بودند را افزایش داد.

شایان ذکر است که مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا و سازمان خدمات درمانی ایالت تگزاس اعلام کردند که یکی از ساکنان این ایالت که از نیجریه به تگزاس سفر کرده به بیماری آبله میمون مبتلا شده است.

مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا در بیانیه ای گفت: «آبله میمون یک بیماری ویروسی نادر اما به طور بالقوه جدی است که به طور معمول با بیماری شبیه آنفولانزا و تورم غدد لنفاوی شروع می شود و به شکل یک بثورات گسترده در صورت و بدن منتقل می شود».

پیشتر هم بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، دو مورد از موارد بسیار واگیردار این بیماری، در انگلیس به تأیید رسیده بود. به نظر می رسد این بیماری در ماه مه به وسیله یک مردی که در ایالت دلتای نیجریه زندگی و کار می کرده، به انگلیس آورده شده بود.

از علائم اصلی این بیماری، زخم و خورده شدن بدن، تب، سردرد، دردهای شدید عضلانی، کمردرد، خستگی بی حد و پایان بدن و لرزش می‌ باشد و به مرور زمان نیز می‌ تواند در بدن گسترش یابد و اگر این بیماری در چشم‌ ها شیوع یابند، می‌ توانند باعث نابینایی شوند. این بیماری می تواند از دو تا چهار هفته طول بکشد و از هر 100 نفر 1 نفر را بکشد.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала