مرگ روزانه ۱۳ ایرانی بر اثر مصرف مواد مخدر

© Fotolia / Joebakalمرگ روزانه ۱۳ ایرانی بر اثر مصرف مواد مخدر
مرگ روزانه ۱۳ ایرانی بر اثر مصرف مواد مخدر - اسپوتنیک ایران  , 1920, 31.05.2021
اشتراک
مدیرکل درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران، اظهار داشت: تمایل به استفاده از متادون در سالهای اخیر بسیار زیاد شده به طوریکه در سال گذشته بالاترین آمار مسمومیتهای دارویی و مرگ ناشی از مخدرها به متادون نسبت داده شد.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از تسنیم، رضا تویسرکان‌ منش مدیرکل درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران، بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح کارخانه جدید تولید داروهای درمان اعتیاد با فناوری نوین اظهار کرد: سوء مصرف مواد مخدر و اعتیاد به مواد مخدر و روانگردانها یکی از بلاها و آسیبهای اجتماعی مزمنی است که از دیرباز در تمام جوامع بشری وجود داشته و آمارها و ارقام در ده‌ های گذشته نشان از افزایش مصرف مواد مخدر در دنیا دارد.

توقیف شناور حامل مواد مخدر در خلیج فارس - اسپوتنیک ایران  , 1920, 20.05.2021
توقیف شناور حامل مواد مخدر در خلیج فارس

مدیرکل درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: علیرغم تمام اقدامات و حمایت هایی که در مجامع بین‌ الملل و کشورهای مختلف صورت می‌ گیرد، پیچیدگی ماجرای اعتیاد که یک پدیده زیستی و اجتماعی است، باعث شده کار کنترل و مهار آن با دشواری روبه‌ رو باشد.

وی تصریح کرد: طبق آخرین تخمین های صورت گرفته طبق شیوع‌ شناسی، حدود دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر مصرف‌ کننده مستمر مواد مخدر یا اصطلاحاً معتاد وجود دارد که معادل ۵.۴ درصد جمعیت فعال کشور را تشکیل می‌ دهند همچنین یک میلیون و ۶۰۰ نفر نیز در کشور به صورت غیرمستمر و تفننی مواد مخدر مصرف می‌ کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: در این بین سهم زنان کمتر از ۶ درصد بوده و مواد مخدر مورد استفاده به طور عمده در ایران، مواد افیونی شامل تریاک، هروئین، انواع و اقسام موادی است که از تریاک گرفته می‌شود.

تویسرکان‌ منش خاطرنشان کرد: مواد مخدر مورد استفاده در ایران در سهم کمتر نیز شامل مواد محرک و روان‌ گردان از جمله حشیش، شیشه یا ترکیبی از مواد محرک جدید است.

مدیرکل درمان و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد: سالانه حدود چهار تا پنج هزار نفر در کشور به دلیل مصرف مواد مخدر جان خود را از دست می‌ دهند یعنی حدود ۱۲ تا ۱۳ نفر در هر شبانه‌ روز بر اثر مصرف مواد مخدر به کام مرگ می‌روند.

وی بیان کرد: به طور کلی شیوع عمومی مصرف مواد مخدر در کشور ۵.۴ درصد، در جمعیت کارگری تا ۲۲.۳ درصد، در جمعیت دانش‌ آموزی حدود دو درصد، جمعیت دانشجویی ۴.۷ درصد و در زنان ۰.۶ درصد جمعیت فعال زنان را تشکیل می‌دهد.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала