کشف تاثیرغیرمنتظره همه گیری کرونا بر محیط زیست

© REUTERS / Yereth RosenЛед на Беринговом море недалеко от Нома, 2018 год
Лед на Беринговом море недалеко от Нома, 2018 год - اسپوتنیک ایران  , 1920, 04.02.2021
اشتراک
کارشناسان مرکز ملی تحقیقات جوی آمریکا متوجه یک تأثیر غیرمنتظره همه گیری کرونا بر آب و هوای کره شده اند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از نشریات Geophysical Research Letters و Phys.org ، دانشمندان آمریکایی اعلام کردند کاهش انتشار آلاینده ها منجر به گرم شدن اندک هوا شده است.

محققان دلیل گرم شدن کوتاه مدت جو زمین را این واقعیت می دانند که آئروسل های منتشر شده در اتمسفر جلوی نور خورشید را می گیرند ، اما قرنطینه در سراسر جهان منجر به کاهش غلظت ذرات معلق در هوا شده است. در نتیجه ، گرمای بیشتر خورشید به ویژه در کشورهایی مانند ایالات متحده آمریکا و روسیه به سطح کره زمین رسیده است.

بشریت در چه سالهایی با بالاترین سطح گرمایش جهانی روبرو خواهد شد؟  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 01.01.2021
بشریت در چه سالهایی با بالاترین سطح گرمایش جهانی روبرو خواهد شد؟

دمای برخی از قسمتهای سطح زمین در بهار سال گذشته به طور متوسط به میزان  ​​0.1-0.3 درجه سانتیگراد بالاتر از آنچه از شرایط آب و هوایی غالب انتظار می رود، است. این افزایش در مناطقی که با سطح بالایی از میزان انتشار آئروسل مشخص می شوند (0.37 درجه) بیشتر قابل توجه و محسوس است.

در حالی که ذرات معلق در هوا تمایل به روشن کردن ابرها و بازتاب گرما از خورشید به فضا دارند ، دی اکسید کربن (گاز کربنیک)  و سایر گازهای گلخانه ای تاثیر عکس را دارند و گرما را در نزدیکی سطح سیاره گرفته و دمای کره زمین را افزایش می دهند. انتظار می رود کاهش اندک انتشار دی اکسیدکربن اثر طولانی مدت بر گرم شدن کره زمین (گرمایش جهانی) داشته باشد.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала