گردشگری و تأمین نیازهای ارزی

© Photo / Zahra Ahmadiمیدان آزادی
میدان آزادی - اسپوتنیک ایران
اشتراک
جهانگیری: درآمد حاصل از گردشگری می‌تواند بخشی از نیازهای ارزی را مرتفع کند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از «مهر»، اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور روز 12 ماه سپتامبر (شنبه) با اشاره به ویژگی ها و جاذبه های متعدد گردشگری ایران اظهار داشت که ایران از ویژگی های منحصر به فرد تمدنی و تاریخی برخوردار است و بسیاری از گردشگران جهان علاقمند هستند از طبیعت، جنگل ها، سواحل و سایر جاذبه های مذهبی، تاریخی وتمدنی ایران بازدید کنند.

وی در ادامه گفت:« شیوع ویروس کرونا بر صنعت گردشگری تأثیر گذاشته است. امروز در دوره ای خاص از نظر گردشگری قرار گرفته ایم و صنعت گردشگری در یکی از سخت ترین شرایط قرار گرفته است و توصیه های پزشکی در کشورها مبنی بر در خانه ماندن و به مسافرت نرفتن باعث شده تا صنعت گردشگری و فعالان این عرصه دچار آسیب ها و خسارات مالی فراوانی شوند.

قطع درختان پارک ملت تهران به علت ابتلا به سرطان !  - اسپوتنیک ایران
قطع درختان پارک ملت تهران به علت ابتلا به سرطان ! + ویدئو و عکس

صنعت گردشگری باید توسعه یابد. امروز که کشور با محدودیت درآمدهای ارزی و تحریم فروش نفت مواجه است، توسعه گردشگری و درآمدهای حاصل از این صنعت می تواند بخشی از نیازهای ارزی را مرتفع کرده و ضمن ایجاد فرصت های شغلی، درآمدهای مردم را نیز افزایش دهد.

باید هدف جذب سالانه 20 میلیون گردشگر را به اجرا بگذاریم. خوشبختانه بسیاری از زیرساخت های لازم برای جذب گردشگران در کشور فراهم شده است و امروز وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید به دنبال تحقق اهداف بزرگتر باشد و بتواند سهم بیشتری از تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص دهد».

وزیر گردشگری میراث فرهنگی و صنایع دستی در این خصوص گفت:«بر اساس ارزیابی و برآوردهای انجام شده میزان خسارت صنعت گردشگری در کشور تا پایان مردادماه ۱۲ هزار میلیارد تومان بوده است.

با توجه به اینکه بسیاری از استان های کشور جزو مقاصد گردشگران داخلی و خارجی محسوب می شوند، پیامدهای ناشی از شیوع کرونا و تعطیلی صنعت گردشگری در کشور، آسیب های جدی به معیشت و سفره مردم در این استان ها وارد کرده و آژانس های مسافرتی، هتل ها و واحدهای بوم گردی متحمل خسارات جدی شده اند.

در سال ۱۳۹۸ تعداد هشت میلیون و ۸۰۰ هزار نفر گردشگر خارجی وارد کشور شده است. این در شرایطی است که متوسط رشد جهانی گردشگری پنج درصد بوده و ایران رشد ۵۲ درصد را تجربه کرده است، از این رو با توجه به استمرار تعطیلی های اجباری ناشی از شیوع کرونا امروز نیازمند حمایت ویژه دولت از صنعت گردشگری هستیم تا زحمات و دستاوردهای گذشته از بین نرود».

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала