آخرین کشفیات درخصوص علایم ابتلا به کرونا

© Sputnik / Magda Gibelli /  مراجعه به بانک تصاویر آخرین کشفیات درخصوص علایم ابتلا به کرونا
آخرین کشفیات درخصوص علایم ابتلا به کرونا  - اسپوتنیک ایران
اشتراک
پزشکان توصیه کردند در صورت گیجی ، سیانوز ، مشکلات تنفسی و درد قفسه سینه به اورژانس و فوریت های پزشکی مراجعه شود.

به گزارش اسپوتنیک، دانشمندان ایالات متحده آمریکا فهرست علائم  ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا را گسترش داده اند. ابتدا درجه حرارت بالا ، سرفه و تنگی نفس و همچنین لرز از جمله این علایم بودند . بعداً  کارشناسان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها،  درد عضلات ، درد گلو و سر درد ، بین رفتن احساس طعم و مزه  و همچنین احساس خستگی مداوم را به لیست علایم  ابتلا به کرونا اضافه کردند . این لیست در وب سایت رسمی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده منتشر شده است.

همچنین پزشکان  چهار حالت را ذکر کرده اند كه در صورت بروز آنها بیماران به کمک پزشکی فوری نیاز خواهند داشت. . این علائم بسیار خطرناک درد دائمی در قفسه سینه ، مشکلات تنفسی ، گیجی و آبی رنگ شدن لب ها یا سیانوز هستند .

منظره غیر معمول  قبله گاه مسلمانان جهان  در دوره کرونا + فیلم  - اسپوتنیک ایران
منظره غیر معمول قبله گاه مسلمانان جهان در دوره کرونا + فیلم

به نوشته ,FSHDJ Worldometer ، در ایالات متحده 925.038 نفر به نوع جدید ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد فوتی ها  به 52185 نفر رسیده است. ایالات متحده آمریکا هم از لحاظر تعداد مبتلایان و هم از لحاظر تعداد قربانیان کرونا در جایگاه اول در جهان قرار دارد.

 تا به حال 195 هزار و 920  نفردر جهان بر اثر ابتلا به بیماری کرونا‌ویروس جان خود را از دست داده، 781 هزار و 382 نفر نیز درمان شده و تعداد کل موارد ابتلا به 2 میلیون و 790 هزار و 986 نفر رسیده است.

سازمان جهانی بهداشت روز 11 ماه مارس نوع جدید ویروس کرونا را بیماری همه‌گیر اعلام کرد. کرونا ویروس در اواخر دسامبر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع  پیدا کرد. ابتدا مقامات چین از شیوع نوعی از ذات الریه با منشا ناشناخته خبر دادند اما  دیرتر کارشناسان  به این نتیجه رسیدند که عامل ایجاد کننده آن  یک ویروس جدید از نوع کرونا است. سازمان بهداشت جهانی در ماه مارس اعلام کرده نوع جدید کرونا ویروس یک بیماری همه گیر شده است. اکنون با گذشت چند ماه ، میزان شیوع این ویروس در چین کاهش یافته اما این بیماری هولناک به کشورهای دیگر رخنه کرده است. در ایران و دیگر کشورها از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش این بیماری در خانه بمانند .

 

 

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала