مصونیت تقریباً سه میلیون نفر در نیویورک دربرابر کرونا پس از ابتلا به این بیماری

© AFP 2023 / Cindy Ord/Getty Imagesمصونیت تقریباً سه میلیون نفر در نیویورک دربرابر کرونا پس از ابتلا به این بیماری
مصونیت تقریباً سه میلیون نفر در نیویورک دربرابر کرونا  پس از ابتلا به این بیماری  - اسپوتنیک ایران
اشتراک
تحقیقات انجام شده در میان 3 هزار نفر در ایالت نیویورک حاکی از وجود آنتی بادی های کروناویروس در 9/13٪ از ساکنان این ایالت بوده است.

به گزارش اسپوتنیک، این مطلب توسط اندریو کومو ، فرماندار ایالت نیویورک اعلام شده است.

وی خاطرنشان کرد: این نتایج حاکی از آن است که 2.7 میلیون نفر در ایالت می توانستند به کرونا ویروس مبتلا شوند.

وی گفت: "ما بزرگترین و جامع ترین مطالعه را در ایالت نیویورک انجام دادیم تا میزان ابتلا به کرونا را معلوم کنیم ... اطلاعات اولیه  فاز اول را در اختیار داریم و این کار را ادامه خواهیم داد. ما حدود سه هزار آزمایش از 19 شهرستان و  40 نقطه مسکونی ایالت را داریم .... تست ها در فروشگاه های مواد غذایی و غیره انجام می شود ، یعنی ما افرادی را آزمایش می کنیم که در خانه ننشسته اند. "

بریتانیا - اسپوتنیک ایران
آزمایش واکسن ضد کرونا در اروپا

وی گفت: "تاکنون چنین عددی دریافت کرده ایم - 9/13٪ تست ها نتیجه مثبت حضور آنتی بادی ها را داده اند. این بدان معنی است که این افراد مبتلا  شده اند اما مبارزه با  عفونت آنتی بادی تولید کرده اند."

سازمان جهانی بهداشت روز 11 ماه مارس شیوع ویروس جدید کرونا را «همه‌گیر» اعلام کرد. تا کنون بر طبق اطلاعات سازمان جهانی بهداشت در سراسر جهان بیش از 2 و نیم میلیون نفر به «کووید -19» مبتلا شده‌اند و بیش از 175 هزار نفر بر اثر ابتلا به «کووید -19» جان خود را ازدست داده‌اند.

کرونا ویروس در اواخر دسامبر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع  پیدا کرد. ابتدا مقامات چین از شیوع نوعی از ذات الریه با منشا ناشناخته خبر دادند اما  دیرتر کارشناسان  به این نتیجه رسیدند که عامل ایجاد کننده آن  یک ویروس جدید از نوع کرونا است. سازمان بهداشت جهانی در ماه مارس اعلام کرده نوع جدید کرونا ویروس یک بیماری همه گیر شده است. اکنون با گذشت حدود سه ماه ، میزان شیوع این ویروس در چین کاهش یافته اما این بیماری هولناک به کشورهای دیگر رخنه کرده است. در ایران و دیگر کشورها از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش این بیماری در خانه بمانند .

این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده می‌شود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.

دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

 

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала