چرا قطعنامه پیشنهادی روسیه درخصوص مبارزه با کرونا در سازمان ملل تصویب نشد؟

© AP Photo / Bebeto Matthewsچرا قطعنامه پیشنهادی روسیه درخصوص مبارزه با کرونا در سازمان ملل تصویب نشد؟
چرا قطعنامه پیشنهادی روسیه درخصوص مبارزه با کرونا در سازمان ملل تصویب نشد؟ - اسپوتنیک ایران
اشتراک
کشورهایی که از پیش نویس قطعنامه پیشنهادی روسیه در مورد مبارزه با بیماری همه گیر کرونا ویروس در مجمع عمومی سازمان ملل پشتیبانی نکرده اند ، رویکردی سیاسی نسبت به این مسئله انسانی نشان داده اند.

به گزارش اسپوتنیک، در تفسیر منتشره در وبسایت نمایندگی دائم روسیه در سازمان ملل ضمن بیان این مطلب گفته می شود در تاریخ 22 آوریل ، گروهی از کشورهای غربی و کشورهایی که از آنها حمایت می کردند ، مانع تصویب پیش نویس اعلامیه پیشنهادی روسیه درباره همبستگی در مبارزه با کروناویروس در سازمان ملل شدند که مورد حمایت 34 کشورعضو این سازمان قرار داشت.

نمایندگی دائم روسیه اظهار داشت كه پیش نویس قطعنامه پیشنهادی مسکو ، هدف تشویق جامعه جهانی به نشان دادن همبستگی در برابر بیماری هولناک کرونا  به ویژه  کمک به كشورهای در حال توسعه را دنبال می کرد. این سند خواستار عدم استفاده از تحریم های اقتصادی یکجانبه علیه کشورهای در حال توسعه بود.

کرونا ویروس  - اسپوتنیک ایران
یکه‌تازی کرونا در جهان + عکس

در تفسیر منتشره در وبسایت نمایندگی دائم روسیه در سازمان ملل گفته می شود ما با طرح این مساله ، در درجه اول به درخواستهای این کشورها واکنش نشان دادیم که به دلیل اقدامات اجباری علیه آنها ، مشکلات جدی در مقابله با این بیماری را تجربه می کنند.

در پیش نویس قطعنامه پیشنهادی روسیه همچنین در مورد اهمیت پوشش جهانی خدمات درمانی ، افزایش تولید داروها و در دسترس بودن آنها صحبتمی شود . در این قطعنامه به ضرورت پشتیبانی مؤسسات مالی بین المللی از کشورهای نیازمند و ارسال کمک های فوری بشردوستانه اشاره می شود. پیش نویس قطعنامه پیشنهادی روسیه تجلی نژادپرستی و بیگانه ستیزی در زمینه مبارزه با نوع جدید ویروس کرونا را محکوم می کند.

در پایان تفسیر منتشره در وبسایت نمایندگی دائم روسیه گفته می شود کشورهایی که از تصویب قطعنامه پیشنهادی مسکو در مجمع عمومی سازمان ملل چلوگیری کردند نشان دادند که نمی خواهند از رویکرد سیاسی نسبت به چنین مسائلی و منافع تنگ نظرانه خود دست بردارند.

یادآور می شود پیش از این دیمیتری کولبا،  وزیر امور خارجه اوکراین ،اعلام کرد که این قطعنامه خواستار تخفیف تحریم ها شده است.

براساس آخرین اطلاعات سازمان بهداشت جهانی ، بیش از 2.47 میلیون مورد  ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا در جهان ثبت شده و بیش از 169 هزار نفر بر اثر ابتلا به این بیماری هولناک جان باخته اند.

نوع جدید ویروس کرونا تقریبا درسراسر  جهان شیوع یافته است. جدی ترین وضعیت و بیشترین تعداد مبتلایان و قربانیان کرونا در ایالات متحده آمریکا ، اسپانیا و ایتالیا است. در چین که شیوع ویروس کرونا از آنجا آغاز شد ، چندی پیش اعلام شد که شیوع این ویروس در این کشور متوقف شده است. 7 آوریل ، مقامات چینی با لغو قرنطینه کامل خروج  مردم از ووهان را که اولین موارد ابتلا  در آنجا در اواخر ماه دسامبر رخ داده بود،آزاد  کردند.

کرونا ویروس در اواخر دسامبر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع  پیدا کرد. ابتدا مقامات چین از شیوع نوعی از ذات الریه با منشا ناشناخته خبر دادند اما  دیرتر کارشناسان  به این نتیجه رسیدند که عامل ایجاد کننده آن  یک ویروس جدید از نوع کرونا است. سازمان بهداشت جهانی در ماه مارس اعلام کرده نوع جدید کرونا ویروس یک بیماری همه گیر شده است. اکنون با گذشت حدود سه ماه ، میزان شیوع این ویروس در چین کاهش یافته اما این بیماری هولناک به کشورهای دیگر رخنه کرده است. در ایران و دیگر کشورها از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش این بیماری در خانه بمانند .

 

 

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала