آمریکا به جای تریلیون ها دلار هزینه در خاورمیانه، باید برای مردمش خرج می کرد

© Photo / The Ministry of Foreign Affairs of Iranسید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران
سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران - اسپوتنیک ایران
اشتراک
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران بیان داشت: تریلیون ها دلاری که آمریکا برای دخالت در خاورمیانه خرج کرد، می توانست خرج مردم آمریکا شود.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایلنا، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به اظهارات مداخله جویانه و تنفرآمیز وزیر و سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا درباره مقابله ایران با ویروس کرونا بیان داشت که این اظهارات عوامفریبانه، نشانه ای از ماهیت نفرت پراکن رژیم آمریکا است و دولت آمریکا بدلیل تهدید آگاهانه برای در خطر قرار دادن سلامت مردم ایران از طریق تروریسم اقتصادی و پزشکی و ارتکاب جنایت علیه بشریت و نیز عملکرد بسیار ضعیف در مقابله با ویروس کرونا در داخل آمریکا، فاقد هر گونه وجاهت برای اظهار نظر پیرامون اقدامات ایران برای مقابله با ویروس کرونا است.

موسوی خاطر نشان کرد: در حالی که آمریکا بیشترین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا را به خود اختصاص داده و شعار نخست آمریکا فقط در این فلاکت محقق شده و مردم آمریکا در شرایط بسیار وحشتناک و بغرنجی بسر می برند، مقامات وزارت امور خارجه آن کشور به ابراز نظر پیرامون اقدامات ایران برای مقابله با این ویروس آن هم براساس اطلاعات نادرست افراد شیاد و لابی های ضد ایرانی می پردازند.

کاظم جلالی، سفیر فوق العاده و تام الاختیار جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه - اسپوتنیک ایران
کرونا ویروس چطور روابط ایران و روسیه را بر سر تحریم های ایالات متحده دستخوش تغییر کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران افزود: در سال های اخیر دولت آمریکا به اذعان خود حداقل ۹ تریلیون دلار برای دخالت در امور داخلی کشورهای خاورمیانه و ایجاد ناامنی و بی ثباتی در آن هزینه کرده است. از هزینه برای ایجاد و تقویت گروههای تروریستی مانند داعش تا معامله ننگین قرن که مرده به دنیا آمد. از این مقدار هزینه سرسام آور فقط ۲ تریلیون دلار آن در ۳ سال اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ بوده است. به راستی اگر این هزینه های فوق سنگین برای دهها میلیون قشر فقیر، آسیب پذیر و کارتن خواب خود آمریکا- نه سایر مناطق جهان - بکار می رفت در این ایام مصیبت بار و کرونا زده در آمریکا شاهد گریه پرستاران آمریکایی از کمبود امکانات درمان، کیسه زباله پوشی کادر درمان و ضجه بیماران در آن کشور مدعی رونق و رفاه و حقوق بشر بوده ایم؟

موسوی ادامه داد: این گونه اظهارنظر های سخیف نمی تواند ضعف عملکرد دولت ترامپ در خصوص مقابله با کرونا، شرایط بد اقتصادی و بازار سهام در آن کشور و فشار داخلی در ماه های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و یا بحران آفرینی در خارج امریکا را از دید افکار عمومی پنهان کند.

 

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала