ایرانی ها همچنان از مشتریان خرید ملک در ترکیه

© Sputnik / Anton Denisov /  مراجعه به بانک تصاویر ایرانی ها همچنان در صدر خرید ملک در ترکیه
ایرانی ها همچنان در صدر خرید ملک در ترکیه - اسپوتنیک ایران
اشتراک
مرکز آمار ترکیه اعلام کرد که اتباع کشورهای عراق، ایران و روسیه بیشترین خریداران خارجی ملک در این کشور هستند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایسنا، مرکز آمار ترکیه اعلام کرد که سال گذشته بیش از ۴۵ هزار و ۵۰۰ خانه در این کشور توسط اتباع خارجی خریداری شده که این رقم در مقایسه با سال ۲۰۱۸ رشد ۱۴.۷ درصدی داشته است. در بین شهرهای مختلف ترکیه، استانبول محبوب‌ترین محلس برای خرید خانه توسط خارجی ها بوده به‌گونه ای که در سال ۲۰۱۹ اتباع خارجی ۲۰ هزار و ۸۵۷ خانه در این شهر خریده اند. پس از استانبول نیز آنتالیا با ۸۹۵۱ واحد، آنکارا با ۲۵۳۹ واحد و بورسا با ۲۲۱۳ واحد در رده های دوم تا چهارم محبوب‌ترین مقاصد برای خارجی ها قرار دارند.

هجوم عراقی ها برای خرید ملک در ایران و ایرانیان به ترکیه - اسپوتنیک ایران
هجوم عراقی ها برای خرید ملک در ایران و ایرانیان به ترکیه

همچنین به تفکیک اتباع کشورهای مختلف، شهروندان عراقی با خرید ۷۵۹۶ خانه در صدر خریداران خارجی در سال ۲۰۱۹ قرار داشته اند و پس از آن‌ها نیز شهروندان ایرانی، روسی، عربستانی و افغانستانی در رده های دوم تا پنجم قرار گرفته اند.

در ماه دسامبر اتباع خارجی ۵۳۰۰ خانه در ترکیه خریده اند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۶.۲ درصد بیشتر شده است. عراقی ها با خرید ۹۰۰ خانه با فاصله زیاد در صدر قرار دارند و روس ها با ۳۶۲ و ایرانی ها با ۷۶ واحد در رده های بعدی قرار گرفته اند.

احمد ارکورتوغلو، مدیر گروه املاک " استانبول اناتولین ساید" گفت: در ماه های اخیر شاهد افزایش تمایل معامله گران برای خرید و فروش های جدید در حوزه مسکن بوده ایم که کاهش نرخ بهره می تواند یکی از دلایل این امر باشد.

بانک مرکزی ترکیه سال گذشته نرخ بهره را از ۲۴ درصد به ۱۲ درصد کاهش داد و انتظار می‌رود که شاهد تداوم روند نزولی نرخ بهره باشیم.

همچنین به صورت کلی در سال ۲۰۱۹ حدود ۱.۳۵ میلیون واحد منزل در ترکیه به فروش رفته است که نسبت به سال ۲۰۱۸ کاهش ۱.۹ درصدی داشته است. از این تعداد، ۵۱۱ هزار و ۷۰۰ خانه برای نخستین بار خریداری شده اند. ۱۷.۶ درصد کل حجم معاملات مسکن ترکیه در سال گذشته مربوط به شهر استانبول بوده است. آنکارا و ازمیر نیز در رده های بعدی قرار دارند.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала