در کدام شهرهای دنیا در امنیت و آسودگی خواهید بود؟

© AFP 2023 / Martin Bureauدر کدام شهرهای دنیا در امنیت و آسودگی خواهید بود؟
در کدام شهرهای دنیا در امنیت و آسودگی خواهید بود؟ - اسپوتنیک ایران
اشتراک
در رتبه بندی امن ترین شهرهای دنیا سه شهر آسیایی نیز قرار دارند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از خبرگزاری مهر، توکیو، سنگاپور و اوساکا به ترتیب به عنوان سه شهر امن جهان در سال 2019 انتخاب شده‌اند. این فهرست را واحد اطلاعات اکونومویست (EIU) هر سال منتشر می‌کند و توکیو، پایتخت ژاپن برای سومین سال پی در پی این رتبه را بدست آورده است.

در این رتبه بندی 60 شهر مختلف دنیا براساس فاکتورهای گوناگونی مانند زیرساخت، امنیت شخصی، دیجیتالی و سلامت ارزیابی شدند. امسال واحد اطلاعات اکونومیست در بررسی‌های خود به فاکتورهای زیست محیطی نیز توجه نشان داده و عاملی تحت عنوان «انعطاف پذیری شهری» را در نظر گرفت که در واقع توانایی یک شهر در بازگشت به شرایط عادی بعد از وضعیت اضطرار و شوک را مشخص می کند.

از مجموع 14 شهر اروپایی در این فهرست تنها استانبول و مسکو بودند که در نیمه دوم جدول قرار گرفتند. با وجود آنکه شهرهای اروپایی معمولاً عملکرد خوبی را در حوزه سلامت دارند، از نظر امنیت دیجیتالی با مشکل مواجه هستند و لندن تنها شهر اروپایی است که از این لحاظ در زمره 1- شهر برتر قرار دارد.

استامبول شهر توریست ها - اسپوتنیک ایران
خوشگذران ترین مردم جهان

در انتهای دیگر این فهرست و طبق شاخص‌های تعیین شده، شهرهای لاگوس در نیجریه، کاراکاس در ونزوئلا، یانگون در میانمار، کراچی در پاکستان و داکا در بنگلادش به عنوان ناامن‌ترین شهرها اعلام شده‌اند.

بنا بر گزارش ایندیپندنت، بر اساس فهرست واحد اطلاعات اکونومیست، 20 شهر امن جهان در سال 2019 میلادی به ترتیب رتبه‌ای که کسب کرده‌اند عبارتند از:

 توکیو در ژاپن، سنگاپور در سنگاپور، اوساکا در ژاپن، آمستردام در هلند، سیدنی در استرالیا، تورنتو در کانادا، واشنگتن دی سی در ایالات متحده آمریکا، کپنهاگ در دانمارک و سئول در کره جنوبی، ملبورن در استرالیا، شیکاگو در ایالات متحده آمریکا، استکهلم در سوئد، سانفرانسیسکو در ایالات متحده آمریکا، لندن در انگلیس، نیویورک در ایالات متحده آمریکا، فرانکفورت در آلمان، لس آنجلس در ایالات متحده آمریکا، ولینگتون در نیوزیلند و زوریخ در سوئیس، هنگ کنگ در چین

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала