پیش بینی میزان تلفات آمریکا در صورت جنگ با ایران

© AP Photo / U.S. Navyپیش بینی میزان تلفات آمریکا در صورت جنگ با ایران
پیش بینی میزان تلفات آمریکا در صورت جنگ با ایران - اسپوتنیک ایران
اشتراک
کنستانتین سیوکوف، کارشناس نظامی روس اعلام کرد نیروی هوایی و پدافند هوایی ایران قادراست حمله هوایی با شرکت 300 تا 350 فروند از هواپیماهای ناتو (دردرجه اول امریکا) و اسرائیل و همچنین شلیک تا 500 فروند موشک کروز را خنثی کند.

انبار باروت ایران: كى آتش سوزی خاموش مى كند؟ - اسپوتنیک ایران
گزارش و تحلیل
انبار باروت ایران: چه کسی آتش را خاموش مى كند؟
به گزارش اسپوتنیک، کنستانتین سیوکوف در مقاله خود در نشریه روسی "واینوـ پرومیشلنی کوریر"می نویسد تلفات احتمالی نیروی هوایی و پدافند هوایی ایران خیلی زیاد و بحرانی نبوده اما تلفات تجاوزکاران (ناتو و اسرائیل) می تواند بین 7- 5 تا 15- 10 درصد باشد".
این کارشناس نظامی روس معتقد است مقاومت نیروی دریایی در برابر نیروی دریایی آمریکا و متحدانش فقط در نواحی ساحلی در فاصله تا 200 کیلومتری می تواند بسیار موثر باشد. کنستانتین سیوکوف می گوید طبق ارزیابی کارشناسان نظامی آمریکا تلفات نیروی دریایی ایالات متحده در صورت ورود به خلیج فارس در صورت مساعد بودن پیشرفت اوضاع در ایران بسیار محسوس بوده و ممکن است آمریکاییان تا یک ناو هواپیما بر و تا 10 ـ 8 فروند از کشتی های ناوشکن خود را از دست بدهند.
به عقیده کارشناس نظامی روس در این حالت ایران ممکن است 50% از کشتی های خود را از دست بدهد.
یادآور می شود که امروز اعلام شد پنتاگون در شرایط تنش با ایران طرح اعزام چند هزار سرباز دیگر به خاورمیانه را به کاخ سفید عرضه خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس سخن بر سر اعزام ده هزار نفر نظامی است.
طبق اطلاعات منابع فاکس نیوز، همچنین صحبت بر سر استقرار گردان های سامانه های موشکی دفاع هوایی پاتریوت و کشتی های جنگی است.
طوری که اطلاع می دهند هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده و معلوم نیست که کاخ سفید بخشی از طرح های پنتاگون را به تصویب برساند یا همه آنها را.
خود وزارت دفاع آمریکا هنوز درخواست خود از کاخ سفید را مورد تفسیر قرار نداده است.
پیشتر آمریکا در شرایط متشنج شدن اوضاع در اطراف ایران دستکم هفت کشتی جنگی را در خلیج فارس یا در نزدیکی آن مستقر کرده و سامانه های موشکی پاتریوت را به منطقه منتقل کرده بود.
پنتاگون اعلام کرده است این تسلیحات در پاسخ به نشانه های سطح بالای آمادگی ایران برای اجرای عملیات تهاجمی علیه امریکا و جهت دفاع از منافع ایالات متحده به منطقه اعزام شده اند.
این درحالی است که پیشتر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به سرپرست وزارت دفاع این کشور پاتریک شاناهان اعلام کرده بود نمی خواهد با ایران بجنگد. ترامپ ابراز اطمینان کرده بود که ایران به زودی در واکنش به سیاست قوی خاورمیانه ای دولت آمریکا، مذاکره با آمریکا را آغاز کند. در عین حال آیت الله علی خامنه ای رهبر ایران نیز اعلام کرده کشورش نمی خواهد با امریکا بجنگد.
روابط واشنگتن و تهران پس از بیانات اخیر مقامات جمهوری اسلامی درباره متوقف کردن برخی از اقدامات در چارچوب برجام متشنج تر شده است. دیرتر حسن روحانی ، رئیس جمهور ایران 60 روز به کشورهای اروپایی عضو برجام مهلت داد تا طی این مدت تعهدات بانکی و نفتی خود در برابر جمهوری اسلامی را اجرا کنند. روحانی نامه هایی با این موضوع را برای رهبران بریتانیا، فرانسه، آلمان، روسیه و چین نوشت.
فرماندهان ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بارها تهدید کرده اند که می توانند در شرایطی تنگه هرمز را مسدود کنند.
روند رو به وخامت گرائیدن روابط امریکا و ایران پس از به قدرت رسیدن دونالد ترامپ آغاز شده است. رئیس جمهور امریکا ایران را به برهم زدن ثبات در منطقه و حمایت از تروریسم جهانی متهم می کنند. رهبران ایران در پاسخ ضمن رد این اتهامات قول داده اند در برابر فشار واشنگتن تسلیم نشده و به دنبال کردن خط مشی سیاسی مستقل خود ادامه دهند.

 

 

 

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала